Γάμος
Γάμος
________________________________________
Όλα μπορούν και πρέπει να είναι πολύ όμορφα! Ακριβώς όπως τα έχετε φανταστεί!

Η Kp Events κάνει την έρευνα αγοράς για εσάς και σας κάνει αρχικά τις κατάλληλες προτάσεις για να έχετε τις πιο όμορφες μπομπονιέρες, τα πιο πρωτότυπα προσκλητήρια, και την πιο όμορφη διακόσμηση εκκλησίας με τις αγαπημένες σας συνθέσεις από λουλούδια, με χρώματα που θα επιλέξετε να έχουν πρώτο ρόλο την ημέρα του γάμου σας!

Σας συστήνουμε επαγγελματίες όσο αφορά το Make up, το νυφικό σας χτένισμα, την μουσική επιμέλεια της δεξίωσης, την φωτογράφηση και το video και είμαστε κοντά σας για να πραγματοποιήσετε όποιο όνειρο έχετε για την ημέρα αυτή.

Στέλνουμε εμείς τα προσκλητήρια, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε αλλά και να τοποθετήσουμε τις μπομπονιέρες, συνεννοούμαστε εμείς με τους επαγγελματίες για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ετοιμάζουμε αλλά και φροντίζουμε για την Τελική λίστα καλεσμένων. Τέλος σας προτείνουμε την διακόσμηση που ταιριάζει στο χώρο δεξίωσης φροντίζοντας πάντα να εξοικονομήσουμε χρήματα για εσάς.
Την ημέρα της εκδήλωσης, διακοσμητές πηγαίνουν στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και φροντίζουν για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Εσείς απλά φροντίζετε να περάσετε υπέροχα!!!!
Kp Events - Οργάνωση εκδηλώσεων